Soita meille 040 900 7371 info@audiokaluste.fi

Kohteen mukaan räätälöityjä katsomoistuimia

Auditoriot ja katsomot

Katsomoistuimet Suomesta luotettavasti. Toteutamme kiinteitä katsomoita hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vaikka hankkeet ja niihin toteutettavat katsomot eroavat toisistaan suuresti, ovat tietyt periaatteet silti yhteneviä: Käytettävissä oleva tila halutaan aina hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Samoin käyttömukavuus, korkea rakenteellinen ja esteettinen laatu sekä huollon ja siivouksen helppous ovat piirteitä, jotka halutaan sisällyttää jokaiseen hankkeeseen. Kokemuksemme, ammattitaitomme ja määrätietoisen tuotekehitystyömme ansiosta kykenemme tuomaan nämä halutut piirteet kaikkiin salihankkeisiin itsestäänselvyyksinä. Huolellinen pohjatyömme mahdollistaa siten sen, että voimme keskittyä asiakkaidemme kanssa tapauskohtaisen räätälöintityön hienovaraisempiin seikkoihin.

Uusien katsomistuinmallien kehitystyö yhdessä arkkitehtien kanssa
Työskentelemme jatkuvasti arkkitehtien ja muotoilijoiden kanssa luoden uusia katsomoistuinmalleja ideoista prototyyppien kautta tuotantosarjoiksi. Meille on muodostunut kattava ymmärrys siitä, miten materiaalit, rakenteet ja valmistusmenetelmät ovat sidoksissa toisiinsa katsomoistuimien vaikeastihallittavalla erikoisalalla. Tämä erikoisosaamisemme mahdollistaa nopeatempoisen tuotekehitystyön asiakkaidemme toiveiden mukaisten uusien tuotteiden aikaansaamiseksi. Toimitamme katsomoistuimet Suomesta luotettavasti avaimet käteen-periaatteella. Hoidamme myös kuljetuksen ja paikalleenasennukset.

Entisöintiprojektit
Olemme toteuttaneet huomattavan määrän kulttuurihistoriallisesti arvokkaita restaurointihankkeita yhteistyössä Museoviraston kanssa. Näissä on restauroitu mm. teatteri-istuimet, katsomoistuimet, auditorioita. Näistä esimerkkeinä muun muassa Kansallisteatteri, Teknillisen korkeakoulun luentosalit, Helsingin kauppakorkeakoulun luentosalit, sekä Helsingin yliopiston juhlasalit.

Lataa Audiokalusteen pdf-esite tästä.

 

 

 

Uusimmat kuulumisemme löydät: