Soita meille 040 900 7371 info@audiokaluste.fi

Mallit

Muotoilulliset innovaatiot
Huolellisesti harkittujen muotoilullisten ratkaisujemme ansiosta kykenemme tuomaan katsomoistuinten parhaat puolet jokaiseen salihankeeseen. Istuinmallimme vaativat suljettuina minimaalisesti tilaa syvyyssuunnassa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että rivien välisille kulkureiteille jää enemmän tilaa. Saavutettu väljyys mahdollistaa samalla muiden rakenteiden suunnittelulle vapaammat lähtökohdat: Kykenemme esimerkiksi toteuttamaan jo 85 senttimetrin rivietenemällä äänettömät kiinteät työskentelytasot jättäen rivien välille silti turvallisuusasetusten määrittelemät vapaat kulkureitit. Teemme tämän kaiken tinkimättä tasojen mitoituksesta, käyttömukavuudesta tai istuinergonomiasta. Muunneltaviin monitoimisaleihin ja teleskooppiratkaisuihin suunniteltu FullFold-mallimme on toteutettavissa siten, että suljetun istuimen kokonaissyvyys jää 10 senttimetriin. Tämä ennätyksellisen pieni syvyysmitta mahdollistaa täysin uudenlaiset hyötysuhteet muunneltavien tilojen toteutuksessa.

Tilaa luovat istuinmallimme ovat markkinoiden siroimpia sekä viimeistelytasoltaan korkealaatuisten irtokalusteiden tasolla. Palkkimallien harvennettu jalkaväli luo omalta osaltaan ilmavuutta, mutta takaa samalla nopean ja tehokkaan lattiapintojen puhtaanapidon.

Mallisto räätälöinnin pohjana
Mallistomme tarjoaa erinomaiset lähtökohdat hankekohtaiselle räätälöinnille, jolloin istuinten muotokieli, mitoitus, pinnoitteet ja verhoilu muokataan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Istuin- ja käsinojille, kuten myös taittuville ja kiinteille kirjoitustasoille on valittavissa useita vaihtoehtoja. Kaikki palkkimallit voidaan varustaa jalkarakenteiden kääntömekanismeilla soveltuviksi monikäyttösalien ja teleskooppiratkaisujen rakenteisiin. Räätälöitävä mallistomme mahdollistaa modernin ja hallitun lopputuloksen jatkuvan tilasuunnittelusta

 

Uusimmat kuulumisemme löydät: